Connect
To Top

It’s time to put your film knowledge to the test! We’ll show you one picture, and you’ll have to guess which 90s movie the scene belongs to. Are you ready? Let’s go!

Advertisement

1. This Supernatural Horror Thriller Made, “I See Dead People” One of Pop Culture’s Most Popular Sayings.

sixth sense
people.com

Answer: The Sixth Sense

2. Next, No One Was Safe From the Impending Natural Disaster, Including a Team of Storm Chasers.

twister
craveonline.com

Answer: Twister

3. The Late Actor Robin Williams Donned a Dress and a Wig to Play This Lovable Scottish Nanny.

mrs doubtfire
sheknows.com

Answer: Mrs. Doubtfire

4. This Animated Disney Movie Was Recently Remade Into a Live-action Film.

beauty and the beast
hellogiggles.com

Answer: Beauty and the Beast

5. A Fun-loving Film Full of Good Music That Was Later Converted Into a Broadway Play.

sisteract
film4.com

Answer: Sister Act

6. This Friendly, Supernatural Being Stole All of Our Hearts.

GHOST
today.com

Answer: Ghost

7. The World Was Forced to Band Together to Defeat an Attack by a Group of Aliens.

independence day
sky.com

Answer: Independence Day

8. This Film Made Us Realize How Similar Life Is to a Box of Chocolates.

forrest gump
imgur.com

Answer: Forrest Gump

9. Who Knew a Film About a Hooker Could Be Such a Lovable, Romantic Comedy?

pretty woman
movieshoptalk.com

Answer: Pretty Woman

10. We All Wished Neuralyzer’s, a Device to Erase Someone’s Memory, Actually Existed Once This Film Made Its 1997 Debut.

men in black
sky.com

Answer: Men in Black

11. If You Weren’t ‘Rolling With the Homies’ Then You Were Definitely Living Underneath a Rock.

clueless
hypable.com

Answer: Clueless

12. This World War II-Era Film Had Us All on the Edge of Our Seats.

saving private ryan
guff.com

Answer: Saving Private Ryan

13. The Prehistoric Days Were Resurrected in This 1997 Box Office Hit.

jurassic park the lost world
collider.com

Answer: The Lost World: Jurassic Park

14. An Epic War Film Led by a Brave Scottish Warrior.

braveheart
fanpop.com

Answer: Braveheart

15. Name the Film Where This Baby Cub Got Its First Look Over Pride Rock.

lion king
people.com

Answer: The Lion King

16. A Quirky Animal Lover Whose Eccentricity Had Us All in Stitches.

ace ventura
youtube.com

Answer: Ace Ventura Pet Detective

17. This Little Man Stole the Show in the 1996 Film About a Struggling Sports Agent.

jerry maguire
whysoblu.com

Answer: Jerry Maguire

18. Who Could Ever Forget This Classic ‘Hair Gel’ Scene?

there's something about mary
foxmovies.com

Answer: There’s Something About Mary

19. This Western Film Set in the 1800s Was One of the Top-Grossing Films of 1990.

dances with wolves
otdinf.com

Answer: Dances With Wolves

20. The Blue Pill or the Red Pill? Pick Your Poison.

the matrix
thefilmexperience.net

Answer: The Matrix

Advertisement

Advertisement


More in Movies

×